Personal Zwemtraining

Doel

Wil je de zwemtechniek beter onder controle krijgen of wil je aan je uithoudingsvermogen werken. Het kan allemaal. Het maakt niet uit of je een beginner of een ervaren zwemmer bent. Door een-op-een met elkaar te trainen zorg je voor een intensieve training en snelle vooruitgang en kun je aangeven aan welke specifieke punten jij wil werken.
Je kunt bijvoorbeeld de borstcrawl leren, maar ook een andere slag trainen. Je kunt werken aan een specifiek onderdeel van een slag. Misschien wil je wel je uithoudingsvermogen verbeteren? Met z'n tweeën trainen is ook een optie om een heel snel en goed resultaat te bereiken.

Mocht je met een klein groepje (van 4-8 personen) willen trainen, kijk dan eens naar de mogelijkheden voor groepstraining.

Voor wie?

Voor iedereen die individueel begeleiding belangrijk vindt en snelle resultaten wil zien. Van beginnende zwemmers die snel de basistechnieken willen leren tot triatleten die aan hun techniek of uithoudingsvermogen willen werken.Maximaal 2 personen per training. Personal Zwemtraining kan al vanaf 14 jaar tot 65 jaar.
Er zijn verschillende mogelijkheden. Je kunt kiezen voor 1, 3 of 8 trainingen. Verlengen na het aantal afgesproken trainingen is natuurlijk ook mogelijk.
De tijdstippen en trainingsdagen worden samen bepaald. En ben je jonger dan 18 jaar, dan hebben we de schriftelijke toetstemming van je ouders nodig.

Tarieven

Individueel € 55 per uur (Bij 8 trainingen € 50 per les)
Met 2 personen € 45 per uur (Bij 8 trainingen € 40 per les)
De prijzen zijn incl. toegang tot het zwembad.

Tijden

Mogelijke tijden bij het zwembad De vallei in Veenendaal zijn:
tussen 7:00 - 11:00 uur en 12:00 - 13:00 uur.
Je kunt in overleg zelf bepalen welke tijd je graag wilt zwemmen.

Bij andere zwembaden in de regio is het afhankelijk van de mogelijkheden van het zwembad.

Schrijf direct in