Voeding

Sporten en goede voeding gaan vaak samen als je goede resultaten wilt boeken. Naast Personal Zwemtraining kan ik je dus advies geven wat betreft goede voeding.
Om alvast een impressie van leuke en heerlijke en gezonde recepten te krijgen kun je kijken op mijn Superfood Woman blog

Ik kan je lichaam uitgebreid analyseren en dat doe ik m.b.v. het Remedial Health Plan.

Hieronder volgt een stukje waar het Remedial Health Plan voor staat.

Het Remedial Health Plan gaat uit van drie standpunten:

1. Mentaal
2. Fysiek
3. Moleculair

Mentaal

Het Remedial Health Plan verbetert je slaap, concentratie en geheugen. Hierdoor gaat je humeur en je zelfvertrouwen vooruit. Je wordt dus mentaal sterker en emotioneel stabieler.

Fysiek

Je raakt vetmassa kwijt, versterkt de 'vetvrije massa' en werkt aan je botten en gewrichten.
Met het Remedial Health Plan bevorder je ook gericht de (samen)werking van je organen.

Moleculair

Als je meer energie zou willen hebben en er jonger uit zou willen zien dan moet je de stofwisseling in de cel gaan optimaliseren. Het Remedial Health Plan helpt je om ook op dit moleculaire niveau het juiste evenwicht te vinden!

Geen dieet

Het Remedial Health Plan is geen dieet, geen programma om snel af te vallen en al helemaal geen hype. Het Remedial Health Plan helpt je namelijk om een 'gezonde geest in een gezond lichaam' te krijgen. En als je hierbij overtollig vet kwijtraakt, is dat mooi meegenomen - en voor velen stiekem misschien wel dé aanleiding om het plan te volgen.

Wat kan ik voor je betekenen?

Als aanvulling op jouw Personal Zwemtraining kan ik gedegen voedingsadvies geven. Met behulp van het Remedial Health Plan wordt een uitgebreide analyse van jouw lichaam gemaakt. Op basis van de resultaten passen we samen jouw voedingspatroon aan en zal je nog betere resultaten boeken en je optimaal fit gaan voelen. In de meeste gevallen zal ik je ook voorzien van voedingssupplementen om tot op celniveau de juiste resultaten te boeken. Deze supplementen kun je bij mij bestellen. Deze supplementen komen dicht bij de menselijke eiwitten en worden beter opgenomen in je lichaam dan de vitamines en mineralen die je bij een drogist koopt. Deze zitten vaak vol met o.a. vulmiddelen en niet-actieve stoffen.

Wat je met het advies doet, is nu geheel aan jou. Dit is zonder twijfel de lastigste stap, maar omdat je je binnen slechts enkele weken al duidelijk beter, fitter en alerter voelt, blijft je motivatie hoog. Hierdoor ga je meer ondernemen en val je ook af. Uiteraard kun je met vragen altijd bij mij terecht.

Na een aantal weken vullen we de vragenlijst opnieuw in en kijken we samen hoe je je voelt en wat er veranderd is en waar ik je nog meer kan bijsturen.